Condiţii de livrare

Unde pot primi comanda?

Poți primi comanda la adresa dorită (la domiciliu, la serviciu etc. - niciodată la o căsuță poștală) sau în magazinul Mirian.

Cât durează livrarea comenzii?

Termenele de livrare depind de tipul de livrare selectat. Livrarea la magazin se poate face imediat, livrarea în Bucureşti între 1 și 2 zile lucrătoare și livrarea în provincie între 2 și 3 zile lucrătoare.

Cât trebuie să plătesc pentru livrare?

Pentru livrarea la magazin, transportul este gratuit.

Livrarea în Bucureşti costă 5,00 Lei.

Livrarea în provincie costă 15,00 Lei.

În funcţie de promoţiile active costul livrării poate varia.

Pot să urmăresc starea comenzii mele?

Da, în "contul meu", la comenzi realizate, vei putea vedea starea comenzii tale. Dacă nu ești înregistrat, dă clic pe linkul "Informații comandă" din e-mailul de confirmare pentru a urmări comanda.

Care este procesul de livrare la domiciliu?

Dacă ai optat pentru livrarea la domiciliu, îți vom trimite un e-mail pentru confirmarea expedierii coletului (în momentul în care comanda ta este pe punctul de a ieși din depozit) și curierul te va contacta pentru a te informa în legătură cu livrarea comenzii tale.

Care este procesul de livrare la magazin?

În cazul în care ai optat pentru livrarea la magazin, poţi veni la magazin oricand în timpul programului pentru ridicarea comenzii. Este necesar să prezinți numărul comenzii și cartea de identitate a persoanei care o va ridica.